Burç Ortaokulu
BURÇ KÖYÜ CUMHURİYET MEVKİİ YENİGÜN/2 SK. NO 2 ÇAMARDI / NİĞDE

VİZYON

Bilim ve teknolojinin farkında olan, • Değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, • Değerlerini yaşayan ve yaşatan, • Hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, • Yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, • Kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik bireyler yetiştirmektir. • Sadece Niğde’nin değil, Türkiye’nin en başarılı okullarından biri olmaktır.

MİSYON

Stratejik amaç ve hedeflerimiz doğrultusunda okulumuz mali hizmetlerinin sunulmasında kaynakların etkili, ekonomik ve verimli bir şekilde elde edilmesi ve kullanılmasını koordine ederek analiz, planlama, eşgüdüm çalışmalarını hazırlamak ve izlemek, yönetim bilgi sistemlerine ilişkin hizmetleri paydaşlarımızla işbirliği içinde yerine getirmek.

BAŞARILAR

2023 MASA TENİSİ YILDIZ ERKEKLER İL 1.si 2023 BOCCE KÜÇÜK KIZLAR İL 1.si 2022 MASA TENİSİ YILDIZ ERKEKLER İL 1.si 2022 MASA TENİSİ KÜÇÜK ERKEKLER İL 1.si 2020 MASA TENİSİ YILDIZ ERKEKLER İL 1.si 2019 MASA TENİSİ KÜÇÜK ERKEKLER İL 1.si Masa Tenisi Küçük Kızlar İl Birinciliği, Küçük Erkekler İl İkinciliği

Tam Gün

Yok.

İLÇE (Çamardı) 4 KM İL (Niğde) 70 KM

Yerleşim Yeri Bilgisi

ÖĞRETMENLERİMİZ GENEL OLARAK KÖYE 5 KM UZAKLIKTAKİ TOKİ DE İKAMET ETMEKTE. İKLİM OLARAK KARASAL İKLİM YAŞANMAKTADIR. KIŞLARI KISMEN SERT SAYILIR. HALKIN GEÇİM KAYNAĞI DONDURMACILIK VE TARIMDIR.

Masa tenisi Bocce Dart